Wie zijn wij

Blue Knights LEMC Netherlands V is als chapter opgericht op 18 januari 2015 door enkele leden van het chapter Netherlands IV en een aantal nieuwe leden. De reden dat we een nieuw chapter wilden oprichten lag voornamelijk in het feit dat de vestigingsplaats van chapter IV, Enschede is. De afstand naar Enschede was een drempel om meerdere leden vanuit het westen van het land te werven. Daarom was er een streven naar een eigen chapter, wat van harte werd toegejuicht door het bestuur van het chapter Netherlands IV.

Na de oprichtingsvergadering, waarbij het bestuur is gekozen, hebben we op 22 maart 2015 de officiële aankondiging mogen doen. Het voltallige bestuur gaat zich voor de volle 100% inzetten om de Blue Knights gedachte uit te dragen aan het grote publiek. Wij staan voor wat we zijn Law Enforcement Bikers en doen er alles aan om dit ook bij de collega’s en de organisatie waar wij voor werken helder en bekend te krijgen. We zijn vrienden met de Red Knights NL I.

Onze leden komen uit het hele land en onze vestigingsplaats is om die reden Lelystad geworden. Dit ligt redelijk centraal. In 2016 begonnen wij met 16 officiële leden en 3 donateurs. Bij interesse voor onze club en dit chapter kun je een mail naar ons sturen via het contactformulier en we zorgen ervoor dat je persoonlijk wordt benaderd!