Introductie

Het doel van de Blue Knights NL V

Het zorgen voor wederzijdse steun, plezier en ontspanning voor haar leden en dit ook als voorbeeld uitdragen voor het grote publiek. Het bevorderen van de veiligheid van het motorrijden voor een ieder en om een broederlijke geest tussen de wetshandhavers en het grote publiek te ontwikkelen.

Ridderschap is

Het genieten van het gezelschap van verschillende mensen, die niet alleen de gemeenschappelijke band van een carrière in de rechtshandhaving hebben, maar ook de liefde voor het motorrijden delen. In staat zijn om vrienden te bezoeken in onze “broeder”-landen en worden behandeld als familie. Rijden met de Ladys van de Ridders en Little Ridders, die de toegevoegde familie-touch geven. Rijden voor gehandicapte kinderen om hun glimlach te mogen ontvangen en diverse fondsenwervende activiteiten organiseren of aan deelnemen voor de minder bedeelden.

Werken en rijden voor goede doelen

Veel Blue Knights werken lang en hard om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Vooral het helpen van kinderen ligt ons na aan het hart. Wat bij ons ook hoog op het goede doelen lijstje staat is een bijdrage voor de KNGF hulphonden voor de mensen, waaronder veel collega’s, met PTSS.

Wij zijn de “good guys”!

De Blue Knights is een familie broederschap. Levenspartners en kinderen begeleiden vaak onze leden bij de verschillende ritten en functies. Op onze reizen vinden we vaak steun, adviezen en soms ook een slaapplaats bij de lokale Blue Knights. We zijn echt een familie.

Onder Blue Knights geldt ook het motto

“Er zijn geen vreemden, alleen vrienden die je niet eerder hebt ontmoet!”